Японська кухня - доставка у Франківський район

Японська кухня з’явилась в Україні відносно нещодавно, але дуже швидко стала популярною. Сьогодні такі назви, як суші, роли, сашимі, темарі, нігері, окономіякі, футомакі вже нікого не лякають. Їх знають і дорослі, і діти, і обожнюють ласувати не тільки на свята, але й просто на обід.

Ресторани японської кухні вже є майже у всіх містах України. І Львів, Франківський район не виключення. Тому не виникає проблем поласувати суші, салатом з японських водоростей, місо-супом з тигрових креветок, смаженою локшиною удон з гребінцями. Але що робити, якщо до ресторану не має бажання йти? Вихід один — замовити японську їжу на сайті Eda.ua.

Чому вигідно замовляти їжу саме на сайті Eda.ua?

  1. Тільки якісні і смачні страви. Ми працюємо лише з перевіреними закладами харчування.
  2. Великий вибір страв і ресторанів. Ми намагаємось зробити все, щоб ви змогли поласувати вашими улюбленими стравами у себе дома.
  3. Чесні ціни. Ви оплачуєте лиже вартість обраних страв і доставку, ніяких націнок.
  4. Цілодобова підтримка. Якщо під час замовлення у Вас виникли якісь питання, ми завжди готові допомогти їх вирішити.
  5. Реальні відгуки. Ви можете почитати відгуки про той чи інший ресторан, перш ніж робити своє замовлення.
  6. Швидка доставка. Приблизно шістдесят-дев’яносто хвилин потрібно для того, щоб Ваше замовлення було виконане.
  7. Економно. За реєстрацію, замовлення та відгуки Ви отримуєте бонусні бали, які потом можна обміняти на ваші улюблені страви.

Чому українці так люблять японську кухню?

Причин дуже багато, але ми перерахуємо найважливіші шість.

  1. Японська їжа — смачна і корисна. Усі страви переважно з натуральних, мінімально оброблених продуктів.
  2. Велика увага приділяється правилам оформлення страв та сервіровці. Деякі інгредієнти фарбують натуральними речовинами, для досягнення естетичного задоволення від їжі.
  3. Для приготування страв використовується величезна кількість різних видів морепродуктів.
  4. Незвичні для європейців столові прилади. Більшість страв потрібно їсти за допомогою паличок, а деякі дозволяється їсти руками. Вкрай рідко застосовуються ложки, а ножі і виделки не використовуються взагалі.
  5. Особливий застільний етикет, який дуже відрізняється від українського.
  6. Українські жінки полюбляють японську їжу ще й за те, що від неї не набирають вагу.

Ще читаєте? Вже час робити замовлення. Рол «Каліфорнія з лососем та ікрою», сет «Асорті Фудзіяма» чи локшина «З овочами і лососем» вже готові їхати до вас.

/