Японська кухня з’явилась в Україні відносно нещодавно, але дуже швидко стала популярною. Сьогодні такі назви, як суші, роли, сашимі, темарі, нігері, окономіякі, футомакі вже нікого не лякають. Їх знають і дорослі, і діти, і обожнюють ласувати не тільки на свята, але й просто на обід.
Ресторани японської кухні вже є майже у всіх містах України. І Львів, Франківський район не виключення. Тому не виникає проблем поласувати суші, салатом з японських водоростей, місо-супом з тигрових креветок, смаженою локшиною удон з гребінцями. Але що робити, якщо до ресторану не має бажання йти? Вихід один — замовити японську їжу на сайті Eda.ua.
Чому вигідно замовляти їжу саме на сайті Eda.ua?
- Тільки якісні і смачні страви. Ми працюємо лише з перевіреними закладами харчування.
- Великий вибір страв і ресторанів. Ми намагаємось зробити все, щоб ви змогли поласувати вашими улюбленими стравами у себе дома.
- Чесні ціни. Ви оплачуєте лиже вартість обраних страв і доставку, ніяких націнок.
- Цілодобова підтримка. Якщо під час замовлення у Вас виникли якісь питання, ми завжди готові допомогти їх вирішити.
- Реальні відгуки. Ви можете почитати відгуки про той чи інший ресторан, перш ніж робити своє замовлення.
- Швидка доставка. Приблизно шістдесят-дев’яносто хвилин потрібно для того, щоб Ваше замовлення було виконане.
- Економно. За реєстрацію, замовлення та відгуки Ви отримуєте бонусні бали, які потом можна обміняти на ваші улюблені страви.
Чому українці так люблять японську кухню?
Причин дуже багато, але ми перерахуємо найважливіші шість.
- Японська їжа — смачна і корисна. Усі страви переважно з натуральних, мінімально оброблених продуктів.
- Велика увага приділяється правилам оформлення страв та сервіровці. Деякі інгредієнти фарбують натуральними речовинами, для досягнення естетичного задоволення від їжі.
- Для приготування страв використовується величезна кількість різних видів морепродуктів.
- Незвичні для європейців столові прилади. Більшість страв потрібно їсти за допомогою паличок, а деякі дозволяється їсти руками. Вкрай рідко застосовуються ложки, а ножі і виделки не використовуються взагалі.
- Особливий застільний етикет, який дуже відрізняється від українського.
- Українські жінки полюбляють японську їжу ще й за те, що від неї не набирають вагу.
Ще читаєте? Вже час робити замовлення. Рол «Каліфорнія з лососем та ікрою», сет «Асорті Фудзіяма» чи локшина «З овочами і лососем» вже готові їхати до вас.